Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla mig

Kalla mig inte fattig
så länge koltrasten sjunger
i mina öron

Så länge viddernas ljus
speglar i ögonen
och så länge kärleken brinner

Håna och förlöjliga
bespotta och förnedra
Grip och surra
hölj i svartan järn

Men kalla mig inte fattig

Inte så länge koltrasten sjunger




Fri vers av Tingsta
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-28 10:08



Bookmark and Share


  Catrin
Vilken hylling till livet och det som berikar det, vackra och tänkvärda ord.
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta