Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så...

Så finns det stunder
då jag bara
lever sekundvis

Och på känsla

När en melodi
och ett viskande ackord
är tillräckligt

Alldeles nog
för att tåra
mina kalla ögon




Fri vers av Tingsta
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-28 10:11



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
En dikt som höjde min puls ett antal slag, vill du ha en applåd?....nähä..du får den ändå!
2007-05-28

  Catrin
Eller en dikt som denna, då mina ögon tåras.
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta