Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till tvenne damer och solen

1.
Åsa
med rodnande kinder
sökte vi övertyga
varandra
om vår sexuella
frigjordhet



2.
Frances
ditt sovrum
där jag låg sjuk
minns jag fortfarande
Men jag har glömt
ditt ansikte



3.
En morgon
då människorna sov
fick solen långt
böljande hår

Det fick vaja i vinden
och solen brydde sig inte

Sen
när folk
slog upp sina ögon
och sömnen flytt
likt dofter
var allt sig likt






Fri vers av Tingsta
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-28 10:20



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Fan Lasse!! Detta är solklar poesi för tusan!
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta