Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


andas


andas in och ut
långsamt, lugnt och länge

tills suget släpper




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-05-28 17:44



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Bara älskar den.
2007-06-02

  lodjuret/seglare VIP
yoga, tre hekto ungefär
2007-05-28

  Albert
eller cykla
eller gräva diken
2007-05-28

  Cris
*skratt* ursäkta.. ush. ja..
helt rätt..
kram
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP