Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kupa dina händer

Kupa dina händer varligt
om det jag vill ge dig nu

jag räcker dig en bit av mitt liv
en bit som gjorde ont
som borrade sår

kupa dina händer så att du inte tappar
och det stänker omkring på alla

och envar

kupa dina händer
för det jag ger dig
är skört.....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-28 19:29



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vackra ord om kärleksfull värme och förtroenden, så vackert!
2007-06-02

  jerker
Härlig dikt. Ger mig värme nog att fortsätta med de som ska göras idag med.

j-rker
2007-05-30

  Michaela Dutius
Tack Mr G!
Allt gott till dig!
2007-05-28

  Mr G
Vackert beskrivet, härligt med poesin som tar
orden till hjärtat

Mr G
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius