Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en tyst önskan


Himlen tycks så oändligt blå
så ofantligt vacker
mina tankar förs med vinden
upp upp i det blå alltet

mina drömmar som jag burit på
de som aldrig blev uttalade
aldrig getts näring
bara burits under under mitt hjärta
som en tyst önskan

kanske de landar hos dig en dag
landar mjukt in i ditt hjärta
får dig att förstå




Fri vers av sunnanvind
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-05-29 09:08



Bookmark and Share


    wilja
du bjuder på en mjuk och ömsint resa med dina tankar. först upp i det blå men sedan fint avslut när man förstår att dessa vill bli förankrade i ett hjärta.
2007-06-04

    JJ VIP
Vördsam dikt i förstånde anda....Vacker! Mvh. JJ.
2007-06-01

  issac.a.m
Härliga drömmande önskningar
Underbart...
2007-05-31

  Thommy
Alltid lika vackert, du kvinna med ett stort hjärta.
2007-05-30

    Lindizz
Mycket vacker text, om kärlek och värme, drömnar. Mycket fint skrivet!
2007-05-30

  Lasseman VIP
Oj! denna var riktigt vacker! Ja din poesi landar i alla fall hos mig varje dag och landar mjukt likt fjädrar på mitt hjärta..väl skrivet min vän
2007-05-29

    Maria Malm
Så vackert om drömmar.
2007-05-29

  Jan Linderoth
Den här mår jag gott av! Ska spara och använda i svarta stunder.
Tack för den!
2007-05-29

  Jack_iX
Ödmjuka varma ord om längtan o drömmar !
Likt kuddens dunbolster de landar mjuket i sinnet !
2007-05-29

  Nyfiken drömmare
Väldigt vacker text fylld av ömhet och sinnlighet.
2007-05-29

  prinscess VIP
den här var vacker känns
mjuk och fylld med ömhet
2007-05-29

  devilsangel
Mycket vackert skrivet om en tyst önskan, en dröm... Det är aldrig försent för drömmar att gå i uppfyllelse och du förtjänar dom alla!!
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind