Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja vaknar med mattan i mun

Studsande på mjuka moln ja ser
En fluga fly
Vackert otänktbart förlösande dumt
En fluga fly

Ja vaknar med mattan i mun
Strumpan på sne
Täcket i örat
O baloo ett sånt öra ja fick

Fioler o nattviolin spelar allan i min skalle
Allan a dale
Skiter i detta o studsar vidare på mjuka moln
Tur man har fantasi o en jävla massa moln




Fri vers av Mr.painter
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter