Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blomma ut

 

 

låt mig vara solen

som får dina sköra blad

att slå ut i blom

 

låt mig vattna jorden

kring själens rötter

med vackra ord




Fri vers av Jojo
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-29 14:08



Bookmark and Share


  Bissen
Din text lyfter mig upp! Tack!
2007-05-30

    Maria Malm
Man blir så glad av dessa ord. Bokmärker.
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo