Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Västkustkänslan


Solen strålar
min kind
ögon och läppar ler

Sittandes i de sköna
av de gröna
grästrån kittlar vardera tå

Par passerar
hand i hand
lekfulla barn
springer ikapp

Blundar lyssnar
andas in dofter
av den härliga

~ Västkusten~



 




Fri vers av Lindizz
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-30 07:37



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Mm *ler lyckligt* jag andas saltstänk, och spottar försiktigt ut några vilseblåsta sandkorn, för att med slutna ögon ta in denna underbara beskrivning som ger mig Västkustkänslan levande
2007-06-08

    Cajsa
Jättefint skrivet
2007-06-02

  Havsjungfrun
åhh!..västkusten..är så fin och texten är härlig..skapar längtan =)
2007-05-30

  devilsangel
Älskar västkusten!!
Härlig text, sommarkänslor...
2007-05-30

    sunnanvind
Åh...jag skulle vilja åka dit nångång! Jättefint skrivet...
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz