Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulen kärlek



Självkärlek

är kärlek som är stulen

den var avsedd för andra

som behövde den för att leva

självkärleken sätter tofflor på mina fötter

och drar ner mig i en mjuk fåtölj....

Kärleken blev mig given för att

den skulle mätta den som hungrar

varje gång den stannar hos mig

blir den skämd och

dess eld falnar till aska












Fri vers av Michaela Dutius
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 19:07



Bookmark and Share


  Mr G
Ja, helt rätt eget skryt luktar illa.
Gärningar det är det som räknas inte att man tros
sig ge kärleken om man inte visar det öppet

Mr Grapenskog
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius