Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsatt av granne nr två


Andetagen dör

Isen brinner i vindens låga

Piskar regnet i ögats vrå

Vrålande av ilska grannen ser på

Frun hans påsatt av granne nr två

Jag räknar liktornar på tv två




Fri vers av Mr.painter
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter