Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sicken blås


Det viskas

Det skriks

Det iriteras massa hit

Vriden o utdragen

Sliten o ingnodd

Vårvattens droppar på sliten hand

Hand som inte sträcks

Hjärta som inte knäcks





Fri vers av Mr.painter
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-05-29 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter