Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden närmar sig sakta

timmar

minuter

sekuder

allt går i ett.

 

Tiden närmar sig sakta

mot dig 

till dig tills jag ser dig.

 

Tankarna vandra

känslor svallar

har fjärilar i magen

och tiden känns

som den

står still. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-29 23:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
den ljuvliga frihetens försiktiga steg mot vyer av framtider...
2007-05-30

  Nikolai Jungsin VIP
en stark längtan som man känner..
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson