Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om så bara för en stund

gång på gång.
med jättesprång.
där inbillning kallas.
kärlekssång.

drömmen lång.
verkligheten vrång.
mot en flicka som ligger lindad i sin hoppfulla kokong.
och nynnar på en sång.
där nu annan vän finns att gå till mötes.

eftersom annan lång.
pojke.
bara svek.

nu är allting igen en lek.
för flickan i kokongen.
och pojken i bilen runt om i landet.

ett framtida möte mellan händer.
ett framtida bygge av bro.
en trygghet att landa i när hon måste falla.

lyckans hemliga kompis hon sänder.
kärlek, hopp och tro.
sjunga, skratta, le och tralla.

om så en dag.
inte längre svag.
utan två.
som kan få.
vara på.

varandra.




Fri vers av niffe
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-05-29 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

niffe
niffe