Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prostitution


om du tar på min kropp
och jag låter dig
om jag behöver smärtan
av ditt hat på huden
om jag vill göra dig lycklig
trots att det gör ont

är det prostitution?




Fri vers av illvette
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-05-30 17:31



Bookmark and Share


  kirsti j.
hur pricksäkert som helst

smärtsamma ord som ställer viktiga och berättigade frågor
2007-05-31

  Bjarne Nordbö
Nej, bara mänskligt. Finfint formulerat.
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

illvette