Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naturens klagan


jag finns här för er
och ger er luft att andas

vill vi bara dö




Bunden vers (Haiku) av illvette
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette