Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kuddvar

jag hör ekon av outalad lögn


det osagda

vilar under min huvudkudde


bidrar inte till lugn andhämtning

biter fast i något

tårögd

en förlorad sanning

inte fullt så charmerande

svald




Fri vers av månica
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-05-30 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

månica
månica

Mina favoriter
Var dag