Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om de där som sitter i ledningsgruppen




Mötesallergi

Spricker snart
sprutar ut ur
mej själv!

Alla dessa hinder
regler
ordningar
nivåer

Alla dessa stopp
bortvända ansikten
avvisande näsor
olika bud
försök att täppa till käften på...

Så här har vi alltid gjort och rätta dig i ledet kärringar och
gubbar

Slår dem på käften tangenttryck
Gör fula miner bakom kaffepannsplocket
och anteckningsblocket


Svettas floder av vrede och
går min väg
innan jag spricker

Diagnos? mötesallergi!

Maj 07 

 



 

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 702 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 22:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
den där allergin känns väl igen
men det är ju inte förbjudet
att säga ifrån heller
ibland hjälper det att ryta till
om en tror på en förändring
2007-06-02

  Eline.P
Ajajdå....men du formulerar din ilska väl tycker jag! Möten, möten....åsikter och käbbel där var och en bevakar sitt revir, så går man därifrån som ett ilsket frågetecken... jo jo ;)
2007-05-31

    ej medlem längre
Ledningsgrupperna har oftast inte humhum om verklighet och inte heller är de visionär utan bara bevakar sin egen trygga stol de sitter på....
Jag har själv suttit i några och vet precis hur du känner det!
Verkligen bra skrivet om känslan...
Applåd!
2007-05-30

  devilsangel
Ha ha! Jo, det mötet var ingen höjdare förstår jag!
Kan riktigt se dom, med sina högfärdiga uttryck och besserwisser beteende. Usch säjer jag me!! Heja dig!!!
2007-05-30

    Anna0626
Tyckte mycket om, kunde verkligen känna i kroppen hur dödligt gräsligt det där mötet var!
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman