Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets rötter ett växande fenomen



Sandens utbreda dyna svinner över hjärtats sköra dun

Röda viner till sången av måsar

Virkat löfte om sinnesro

Kan ta ett tag att gro

Livets rötter ett växande fenomen


Sandens tystnad sveper bort dagen

Röda kinder i solens sken

Virkat jubel glädjer alla

Kan en skepnad drunkna

Livets sista dopp




Fri vers av Mr.painter
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-05-30 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter