Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om livet inte finns



Tänk om man satt när man stog
Tänk om man stog när man satt

Tänk om alla drack kylavätska i stället för vatten
Tänk om alla som finns skulle vara nån annan fast ingen vet

Och om man nu satt när man stog o drack kylarvätska
När man satt o gick när man stog o ingen fans

Tänk om livet inte finns
Tänk om allt är en illision
Tänk då att solen kanske är en lampa med jävligt stort batteri

Tänk när man är trött o ska sova o man inte gör det utan jobbar
Tänk när man jobbar som inte är nåt jobb utan bara ett påhitt

Påhittat tänk är kanske inget annat än just tänk
Tänk när man äter
Man kanske inte äter utan ja just det bara tänker

Tänk om man åt jord o kallade det mat
Tänk om man åt frukt o kallade det hav

Men i vilket fall så skulle inget vara omöjligt
Det är bara att tänka om




Fri vers av Mr.painter
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 11:22



Bookmark and Share


  Nanno
du fick mig verkligen att tänka om och bli lite förvirrad fast på ett bra sätt..livet kanske är en illusion..dock en härlig en..
Tack för en bra och tänkbart läsning
Kram
2007-06-01

  Bjarne Nordbö
Ja nu vet jag varken ut eller in. en text som påverkar och berör. Som alltid med bilder till...
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter