Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om jag inte skrev tänk

Tänk om ingen vet nåt som ingen tänkt
Tänk om ordet tänk inte skulle finnas
Tänk att tanke inte ens tänkt

Tänk att nån sa du va en apa
Tänk då är apan människa då
Tänk om nån sa oj då är ja en elefant

Tänk om man skiter i det som va tänkt
Tänk om man inte ens bryr sej om det är tänt
Tänk det kanske inte finns nåt tänk

Tänk så snurrigt allt kan bli
Tänk nu att ja inte skrivit tänk
Tänk om allt började med jag
Tänk då vilken annan historia det blivit

Så tanken är nu frisläppt på grund av tänkt uppförande




Fri vers av Mr.painter
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-31 11:36



Bookmark and Share


  Krissie
Kul tanke.
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter