Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är hon? *

 

Vem är hon? Hon som finns hos dig

ibland? Du säger inget, men jag hör

henne genom dig. Hon som får dig

att dra efter andan när hon rör vid din

hud. Hon som får dig att tappa orden

när hon smeker ditt bröst. Hon som

får dig att plötsligt tystna när hon

kysser ditt öra. Vem är hon? Hon som

ibland finns vid din sida? Du säger

inget, men jag hör och känner.




Fri vers av Annette Andersson
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-05-31 12:20



Bookmark and Share


    Lillemor
Läser en stark vilja att
veta..läser också en ..
mors undran över
sonens nya kvinna..?
Oavsett vilka bottnar
förmedlar du en stark känsla.
2007-05-31

  Bjarne Nordbö
Man riktigt känner hur du känner. Starkt.
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson