Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinka lilla stjärna


Blinka min stjärna
lys mig bortom
mörker och rädsla
lys mig ljustråle

Viska mig värme
svep om mitt skal
håll dig nära
lys mig bortom

Blinka min stjärna
tänd ljuset i mörker
vandringen är lång
håll styrkan kvar

Blinka min stjärna
se kärlek inom mig
för evighet av lycka
är mitt sökande




Fri vers av Lindizz
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-31 15:15



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Fortsätt blinka lilla stjärna och lys upp vägen till den eviga lyckan.
2008-01-06

    Cajsa
Mycket vackert skrivet
2007-06-02

  Lars Granlöf
\"blinkar\"
2007-06-01

    ej medlem längre
En bön om kraft på sin vandring...
Vacker!
2007-05-31

  issac.a.m
Vackert...
2007-05-31

  Lena K Nilsson VIP
Vackert skrivet!
2007-05-31

  devilsangel
En vacker text som tyder på kamp...och sorg...Men kan ändå läsa ett visst hopp mellan raderna
2007-05-31

    hajjag
Vilken fin text...
gillar speciellt de 2 sista meningarna.
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz