Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördärv




Du håller min själ i din hand

drypande längs din underarm

droppande från din armbåge

vittras jag sönder




Fri vers av katt.inc
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-31 18:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ibland är ord poesi
när poesin är som bäst
2007-08-23

  Tina-sol
Skrämmande och underbar på samma gång. Jag får en så tydlig bild framför mina ögon och ändå kan man undra, hur ser själen egentligen ut? en liten diamant!
2007-06-10

  Lena Renman
Helt fantastiskt bra
Lena
2007-06-10

    legolas
Smärtsamt o vackert, berörs starkt !
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen