Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piss ost

Små svarta bär ser ja i din röv

Kamma ugglan

Du skriker piss ost vill du ha

I mina svarta bär

Nej nej nej

Små svarta sår ser ja i din

Och orden lyder

Skiter på sej o går i väg

Sej godnatt

Små mjuka moln vill ja ha på kudden





Fri vers av Mr.painter
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-31 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter