Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flyktigt


SlåOchSpring

Jag flydde
från dig
med livet i behåll
men inte mycket annat

Du krävde offer
jag måste döda
en del av mig

En till

Nödgad att släcka ner
en del av min krets
som aldrig kan kopplas på igen
utav någon annan
än du

Ett stycke kött
du skar ut
ligger och dallrar
på ett altare
i ditt dammiga förråd

Sårchocken
håller allt tillbaka ett ögonblick
innan kraften forsar ur
dränerar mig
bygger en mörkröd pöl
runt mina läckande fötter
där jag står
fast
med armarna
sträckta i ett V
in i den nedsläckta himlen




Fri vers av Död Mans Hand
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-05-31 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Död  Mans  Hand
Död Mans Hand