Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Daidalos lite grekisk mytologi bara , hans son Ikaros flög för nära solen, vaxet som höll fast vingarna smälte och han störtade i havet.


Haikusvit (nr 1).

Välstädad ångest
Dessa blanka tysta golv
Slutet närmar sig

Du älskar väl mig
En panikslagen tystnad
Undvikande svar

Modet sviker mig
Jag går på glödande kol
Tomheten skriker

Du begriper ej
Du bor i fantasins land
Allt är kallt och dött

Ty fegt skall jag fly
jag har sagt dig sanningen
stillatigande

Jag går steg för steg
Är sanningen oblandad ?
Vet faktiskt inte

Du - välkänd främling
Jag tar denna dag också
En nattvakt vakar

Ögonblick kommer
Jag flyger likt Daidalos
Landar i kärlek













Bunden vers (Haiku) av legolas
Läst 512 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-01 15:40



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Tänk att få njuta så många underbara haikus ...jag tackar jag tackar!!!
2007-06-02

    wilja
wow. snyggt haikuat och en svit värd namnet. tvingas jag välja favorit blir det:
Ty fegt skall jag fly
jag har sagt dig sanningen
stillatigande
riktigt fin serie legolas!
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

legolas