Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herren skall vedergälla de onda för deras ondska. (2 Sam 3:39) Nu får de plikta för vad de gjort, vedergällningen skall drabba dem. (Jes 66:5 N)


Vedergällningens tid är inne





Det susar i atmosäven,
haglet faller
allt annat än obemärkt.

På SMHI hålls den
årliga personalfesten
på en terass.

Tidpunkten noga planerad,
utifrån egna prognoser,
för största möjliga solchans.


Där uppe,
Gud, med en hagelbössa över axeln,
tittar ner, ler.

-

\"Ty Herren är en hämndens Gud,
han vedergäller till fullo.\" (Jer 51:56)




Fri vers av pladask
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-06-01 15:47



Bookmark and Share


  glittertindra
haha... där får dom för alla sina felaktiga väderprognoser... ;)
2007-07-16

  Linda Odelmar
aha, jag gillar dina fraser..mycket snyggt skrivet..
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

pladask