Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är på väg

 

på väg

han är på väg

han färdas

ensam längs vägen

 

snart passerar han

välbekanta platser

närmar sig

målmedvetet

 

på väg

han är på väg

till henne

som väntar

 

under valnötsträdet

deras valnötsträd

förenas äntligen

omfamnar varandras

 

längtan




Fri vers av Donna
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-06-01 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Donna