Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarens första dag  och allt är grått, smått, vått och trist....


Första Juni

 

Kall och gråmulen
Ensam på gator och torg

Gående

Förbi alla dessa som ätande och drickande
fyller varandra på krogar och matställen

Staden kryllar
sin vana trogen

Gående
i gamla gymnastikskor
från Gamla stan till Fridhemsplan
med skvalmusik i lurarna

Med snabba steg
förbi allt och alla
medan tiden lider
Flyr ifrån tanken
känslan
varandet
i den tomhet som råder
mitt i det egna livet

2007.06.01

 

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-02 09:37



Bookmark and Share


  Mandalay
Riktigt vackert skrivet. Tycker om starkt :)
2007-06-08

    ej medlem längre
Den vägen har jag vandrat många grr...Gamla stan till Fridhemsplan...Jag bodde i Vasastan.
Tungsint dikt men vackert skrivet!
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman