Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnors vrede, historiskt sett har den ofta vänt sig inåt. Vad säger ni, dags att ändra rikting....




Snälla flickor kommer till himlen TVÅ

 

EN KRYPA
Jag hade en krypa
den var liten
och stor

Den kröp så ivrigt
medan
hjärtat slog
vilt och galet

Natten slukades och världen
hölls upp av en önskan

En krypa bultade så vilt
försökte förinta världen
eller förmå den att
hålla sej själv

Oktober 1989

 

TERRORBALANS

Betydelselösheten
övergår till makt
när medlen att skrämma de andra
med vrede finns

December 1989

 

 

SEPARATION
Telefonen ringer
Någon frågar efter dej
men du bor inte här längre

Någon får ditt nya nummer

Jag känner mej duktig
jag har inte dödat dej än

November 1989

 

 

MAKTKAMP
Du vässade din tunga
slungade ut förgiftade ord och
visade upp rustade blanka ytor

Inte dog jag för det

Jag var väl redan död
utan att du ens anade det

November 1989

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-02 18:31



Bookmark and Share


  Eline.P
Du är så fantastisk i ditt språk! Läser och...ja... njuter trots det krypande iskalla innehållet!
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman