Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad David


Vackraste själen


Du ler de vackraste
ögon de tindrar
med ord vill jag ge
ett hjärta du har
de vackraste du bär

Du får mig till skratt
din famn ger värme
trygghet jag söker
med ord vill jag ge
den varmaste änglasjäl
är den du bär...




Fri vers av Lindizz
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-02 11:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fiiiiiiin!!!Jag älskar ängladikter...
2007-06-02

    Cajsa
Vackert
2007-06-02

  issac.a.m
Vackert
2007-06-02

    snöö
En jätte vacker dikt, som jag tyckte mycket om.
2007-06-02

  nettizen
\"den varmaste änglasjäl
är den du bär...\"

vackert vännen.....
2007-06-02

  devilsangel
Ljust, kärleksfullt och vackert skrivet...
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz