Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När året är slut går jag hem och andas ut.

När året är slut går jag hem och andas ut.
När regnet är över går jag söder över.
När lorten är borta från gatorna står längtan på porten.

När livet verkar tyna bort så går jag alltid hem.




Övriga genrer av singforabsolution
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-06-02 17:37



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ja men det här känns igen. Gillar dina kortisar. Väl jobbat.
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

singforabsolution