Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad man minns och lagrar är helt och hållet subjektivt och selektivt...




Återblick Tre

 

SELEKTIVT

Den vackre unge man
som en gång
skrev en sång
till mej

Honom har jag glömt

90.01.22




Fri vers av Lena Renman
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-02 18:51



Bookmark and Share


  Eline.P
Gillar denna! Kan vi själva välja vad minnet ska spara eller slänga? enklare vore livet då...eller inte?
2007-06-03

    ej medlem längre
jasså, det har du...*S*
Bra denna!
2007-06-02

  Bjarne Nordbö
Det är med minnen som så mycket annat...
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman