Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlösa steg

ljudlösa steg når mitt öra
det e\'\' ljudet av dig
ljudet jag helatiden hör
det som ingen annan kan höra

En blixt
ett ljussken
alla de färger som finns
och alla dom som inte finns

var dag
var natt
när jag är
när jag finns
där finns du med
djupt i mitt hjärta
som en ständig bild framför mig

minnet av dig
av din hand
av din kyss

du
ingen kan vara mer än dig
livet är så levande hoss dig
så ljuvt

blicken din
ditt öga
brunnen till det som du är
den kommer inte att lämna mig
inte så länge minnet finns
inte så länge jag kan
inte så länge jag är




Fri vers av Josef Winroth
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-03-15 13:25



Bookmark and Share


  akseli
saknad (eller kärlek?) som den där är ju livsfarlig, bra framfört!
2005-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth