Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På hiv väljer jag idag att rimma på liv

Jag skulle skriva föd
Jag skulle rimma på liv
Det blev död
Det blev hiv

Jag skulle använd kondom
Jag skulle äta mat
Istället blev det kondylom
Istället blev det öl på fat

Jag skulle älska en kvinna
Jag skulle plocka en vän
Köttets lustar dock starkt brinna
Jag låg med ett kvalster i min säng

Jag skulle skriva också med T9
Mobilen, en Nokia i rätt size
Ett tecken kvar av tio
Jag stannade vid majs




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-03-15 13:40



Bookmark and Share


  Evelina
Sehr Gut! Den här gillade jag.
2005-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus