Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledighetskommitten

jag hade gärna tillhört
ledighetskommitten
om inte tillvaron
varit så komplicerad

då skulle jag
oombedd producera
vackra tankar

till gagn för
en ny moral
passande för
det postindustriella
samhället

på förmedlingen
insåg man inte
vad man gick miste om

när man anvisade mig
svetsarkurs som
arbetsmarknadsåtgärd




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-06-02 23:14



Bookmark and Share


  sol
antar att det är
\"arbetareförmedlingen\"
du syftar på

nä - det är en instans för..



inget
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP