Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här ser jag en hund

Här ser jag en hund
Den är ganska ful
Den har en loppa
Den hoppar, den loppan

Den hoppar från hund till hund
Den dansar i en cockerspaniel
Och sen sover den i en labrador

Kanske trivs den loppan
I sitt hoppfulla hundliv




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-03-15 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus