Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnens pris.

 

Att ljuga

göra en ofri.

 

Att dölja sanning

gör att man

måste leva i en lögn.

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-03 12:02



Bookmark and Share


  coffe
mums vacker är den ända sanningen i evighet/c
2007-06-03

  Carl O Andersson
Ändå påstod Nietzsche att den som inte kan ljuga, inte vet vad sanning är.
2007-06-03

    Maria Malm
Sanningar kan vara obehagliga att ta till sig..men lättast, om man lär sig att leva med dem.
2007-06-03

  sabina stark
Klockrent. Tankvärda ord vännen
2007-06-03

  Lena K Nilsson VIP
Som sagt...klokt sagt!
2007-06-03

  DanSan
***********************

Jepp klokord från dig Lars!!!

APPLÅD!!!

***********************
2007-06-03

  Cris
Klokord igen från herr Granlöf :-)
2007-06-03

  devilsangel
Sanning är det bästa för själen men lögnen är enklast för en omgivning som inte orkar med sanningen....
Jag föredrar dock att va fri!!
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf