Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jungfru

Du krossar en jungfru
i din gigantiska hand
och njuter av kviden
tårarna
och de droppar blod
som färgar
vårt lakan
rött.




Fri vers av Tidslös
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-03-15 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tidslös