Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till paradiset



Allt det som är mitt ropar kom

allt det som jag är

vill ha dig


dig och ingen annan


lyssna till min röst

den ropar kom!

kom till mig


belägra mig


var ingen annans

jag älskar dig

ingen annan

för mig



för mig




till paradiset





kom...




Fri vers av sunnanvind
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-03 22:19



Bookmark and Share


  aol
jag kommer så gärna så starkt
2007-08-02

  Lasseman VIP
Oh! vackert och bedårande poesi ... som sjunger iväg till paradisets applåder med denna fina text..
2007-06-04

    Maria Malm
Härligt passionerat!
2007-06-04

    nudel
Fin fint:)
2007-06-04

  issac.a.m
Härlig och underbar...stark längtan
2007-06-03

  nettizen
Åh.... passionerad längtan.... den känns ända hit.
Mycket starkt vännen.
2007-06-03

  devilsangel
Får hoppas han lyder då, så du kommer till paradiset *L*

Fina tankar och önskningar...Applåderar förstås
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind