Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vänta...

Att vänta

Tigande
när ingen hör
Och ingen enda vet
att väntan står där

Att vara utan

Att se det regn
som ännu inte fallit
Och inte bottna
Inte ens i drömmen

I tystnaden
när sången segrat
över rösterna
Och ögat vändes inåt
När tanken stapplar
i grymhetens grus

Just då är tid
att tigande vänta




Fri vers av Tingsta
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-04 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta