Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraften...

Kraften
min vän
tog du

Den vita lugna
ifrån mig

Den trygga klarheten
försvann
likt milrök
över skogstoppar

Svävande och självklar
finns du där

Och i min fattigdom
hittar jag inte ord
tillräckligt levande

Tillräckligt skönt
skimrande




Fri vers av Tingsta
Läst 400 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 07:56



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Gott mos tingsta!! Käner igen det här, ibland är kärleken och skönheten nog i sig själv, utan att vi ska klanta till det med dikter och bilder. Och visst står man fattig och tafatt då.
2007-06-04

  Catrin
Du skriver så man får gåshud vännen.
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta