Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grip...

Grip hårt omkring mig
Lyft mitt mörker
i dina handflator

Betrakta
och låt
min själs svarta utmark
vila
i dina vackra händer

Begrunda

I alla fall
så länge svalorna flyger
begrunda

Och låt den
sedan
om du måste
silas
genom dina fingrar




Fri vers av Tingsta
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-04 08:00



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Va fan!! Du glimmrar och skriver rakt in i min hjärtkammare!
Sista versen griper verkligen tag!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta