Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då trivs man



När vindarna smeker ditt solbrända skinn
solens ansikte möter dig på morgonen
fåglarnas underbara sång hörs från
trädgårdens alla vrår
jorden är varm o fuktig efter natten
himlen blå inte ett moln

fiskarna leker i dammen därborta
katten ligger på farstutrappen
liljekonvaljer i oändlighet i slänten
äppelträden i blom
allt doftar sommar

då trivs man




Fri vers av sunnanvind
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-04 09:04



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Mmm.. stunder att ta till vara på..
Just idag kändes det så när jag vaknade till en härlig sommardag. Jag tog mig en cykeltur i spåren av din dikt. (Och min katt låg och mötte mig på vår trapp)
2007-06-10

  Lars Granlöf
Stunder som är perfekta
än hur få de är
är värt livet.
2007-06-06

    nudel
Äppelträden i blom,, sommar sommar
härligt:)
2007-06-05

  Lasseman VIP
Och du solar i hängmattan! och skriver skön poesi till oss =)
2007-06-04

  Thommy
Låter väldigt trevligt.
2007-06-04

  aftermath
avundsvärt i sin enkelhet
om det viktiga
2007-06-04

  issac.a.m
så vackert...
2007-06-04

    Maria Malm
Då trivs man..javisst..lugn och harmoni..bara vara..
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind