Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLRUS

 

 

Firar in sommaren

Nyklippt gräsmatta

Trimmade kanter

Barnen duschar i vattenspridaren

Grillar kycklingspett och grönsaker

med smak av Grekland

serverar tillsammans med melon

Berusas av solen

Rusas av blomdoft

Snurras av allt möjligt

Avslutar med milkshake

sptesad med Bailyes

Äntligen sommar

Sol och ljus

värmer själen




Fri vers av Jojo
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-06-04 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo