Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citronen småler

Hopplöst inne små ekorrar hopp bock över min lilla citron

Citronen småler o kliar sej i nacken

Naken med gult skal alla citroner i dag ska på manekäng provning eller va det vinprovning kanske fiol övning

Nya skal vill dom ha

Vem vill inte det ett nytt skal så bra att ha

En i varje färg som regnbågen i himlens slut eller va det början

Vingar med skal

Vingklipt citron

Men va fan nån som har sett en CITRON flyga va va ja ja undrar ja

Men ja har o det säger ja inte till nån

Hemligt så om du vet håll det för dej själv

Tackar för mej o går o gömmer mej i ett skal kliar på tårna

Och en ramlösa i örat ja kryper ut sommaren 2013




Fri vers av Mr.painter
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-06-04 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter