Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostadiga ben


Mörker skyr själens skal
ögon de svarta målas
vägens stig är krokig
med de tunga stegen
vandringen påbörjar

Bär den kropp ur dess skal
tårar ses klotfyllda
blöta kinder målas
läppars frasiga mun
smakar salt av
tår efter tår

skakande kropp
kryper tätt ihop
av rädsla och skräck
på ostadiga ben 
 själen söker i mörker
 
att leva vidare




Fri vers av Lindizz
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-04 14:35



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Fint!..applåd för en mycket bra text.
2007-06-06

  issac.a.m
vackert...
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz