Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn

 

 

Ditt namn vågar jag knappt säga högt

då slår mitt hjärta volter

inte så att det bubblar rosa hjärtan

men värmen stiger

och jag måste lägga locket på

Men jag tycker om att se ditt namn

lite varstans skrivet

alla dina namn tycker jag om

och när jag ser ditt namn hos mig

blir jag varm i själen

och det känns som sockerdricka i blodet

inte så att det bubblar rosa hjärtan

men värmen stiger

och jag måste lägga locket på




Fri vers av Jojo
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-04 15:15



Bookmark and Share


  Rosmarin
ojojoj...den var jättefin! Applåd!
2007-06-11

  Albert
alltså.. kan man få beställa en bok med dina dikter?
2007-06-04

    Fallingforyou
Gulligt! :D
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo