Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina två älsklingar


den renaste av kärlekar


den renaste av kärlekar
är den jag får av er
utan att prestera
utan att försöka
och allt ni kräver är att
jag
älskar er tillbaks

ett brustet hjärta
en trasig själ
långa svansar
torkar tårar
och allt ni kräver är att
jag
finns där för er

ett stressat sinne
lugnas av er värme i min famn
små morrhår kittlar
fantasin
och ni
gör det möjligt
att leva en dag till




Fri vers av illvette
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-06-04 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette